Utiștii au trecut cu bine de ultimul test anti COVID al anului, Balint începe să schimbe „liniile”: Prima achiziție, un mijlocaș din campionatul Letoniei?

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a bifat o premieră nefericită în acest sezon, două eșecuri la rând în campionatul Ligii 1. Sigur, acestea au venit chiar în fața primelor echipe din clasament, dar e clar că în special Laszlo Balint se aștepta la mai mult de la echipa sa.

Între suspendări și accidentări, antrenorul arădenilor nu s-a putut baza pe șapte dintre jucătorii săi, iar unii care au intrat pe gazon aseară, contra Craiovei, nu s-a ridicat la înălțimea celor pe care i-au înlocuit. Cert este că vremea concluziiilor se apropie cu pași repezi, lista despărțirilor se îngroașă, iar cel puțint trei-patru fotbaliști pe posturi bine țintite vor juca pentru UTA din primăvară.

La mijlocul terenului vor fi cele mai multe achiziții, iar una dintre ele a și fost operată deja. A spus-o voalat impresarul Bogdan Apostu înainte de meciul cu FCSB și răspicat Gyuszi Balint după partida de aseară cu oltenii lui Papură.  „Categoric ne gânim la ceva transferuri, avem deja semnat un contract cu un jucător de profil ofensiv, avem și alte discuții deschise, dar avem un impediment valabil la toată lumea, timpul foarte scurt. Nu există perioadă de pregătire în această pauză de Sărbători, dar este evident că vor fi jucători la care vom renunța și vor fi jucători care vor veni, este o realitate”, a transmis Balint la microfoanele televiziunilor centrale.

Din informațiile noastre, antrenorul arădenilor a vorbit despre un mijlocaș străin de la o echipă de top din campionatul Letoniei, care ar urma să se prezinte la reunirea programată în primele zile ale noului an. Până una alta, ies la iveală și primele nume care vor părăsi echipa în această iarnă și, deocamdată, nu sunt surprize. Mai mereu accidentanți, Pleașcă și Klapan ar fi deja fost informați că nu mai fac parte din planurile arădenilor pentru partea a doua a sezonului. Probabil, numărul celor care o vor părăsi pe UTA în această iarnă se va ridica la 6-7, dar și achizițiile vor fi pe măsură.

Altfel, mai trebuie spus că utiștii au trecut cu bine de ultimul test anti COVID al anului. Toți jucătorii sunt negativi, dar Laszlo Balint are destule bătăi de cap și pentru deplasarea de joi, de la Sfântu Gheorghe. Tomozei e tot bolnav, iar Cipri Rus și Alexandru Benga sunt suspendați. Pentru ultimul se teme chiar trei etape de suspendare după cartonașul roșu văzut la intrarea asupra croatului Mamut. însă ceea ce este sigur este că fotbalistul care bifase toate minutele oficiale în acest sezon pentru UTA nu va mai juca în acest an. Adică peste două zile cu Sepsi și luni, 21 decembrie, contra Astrei.

0
0

Articolul Utiștii au trecut cu bine de ultimul test anti COVID al anului, Balint începe să schimbe „liniile”: Prima achiziție, un mijlocaș din campionatul Letoniei? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*