Utiștii – feriți de COVID, Rusu ratează deplasarea din Gruia din alte motive medicale!

Conform noului protocol al Federației Române de Fotbal, în această dimineață UTA nu și-a mai testat și fotbaliștii care s-au vindecat de COVID. În cauză sunt: Balauru, Tomozei, Ilie, Melinte, Miculescu, Oroian, Isac, Hrezdac și Hora, plus antrenorul cu portarii, Gabriel Vasiliu. Totodată, Horațiu Moldovan a fost găsit pozitiv în urmă cu o săptămână și va fi retestat de abia înaintea meciului de Cupă, de la Miercurea Ciuc.

Restul utiștilor au rezultat negativi la testul PCR, inclusiv Denis Rusu, la care temerile erau cele mai mari. Din păcate, cel mai constant junior al „Bătrânei Doamne” în acest debut de sezon oricum va rata deplasarea echipei sale la Cluj, căci se confruntă cu o altă problemă medicală. Mai precis, mijlocașul de 19 ani are o formă urâtă de sinuzită, care, netratată prin ferirea de temperaturi scăzute i-ar putea provoca fotbalistului pierderea mirosului pe o perioadă de 3-4 luni de zile. De fapt, după meciul cu Gaz Metan Mediaș fotbalistul adus în vară de la Șoimii Lipova a fost menajat complet.

Așadar, Balint trebuie să se descurce fără Rusu, care, de când a prins tricoul de titular în meciul cu Dinamo nu a mai ieșit din primul „11”. Cel mai probabil, antrenorul „roș-albilor” va apela la Dragoș Tescan, care pare în creștere de formă după ultimele antrenamente, dar și după testul de sâmbătă în familie, în care a și marcat un gol foarte frumos.

0
0

Articolul Utiștii – feriți de COVID, Rusu ratează deplasarea din Gruia din alte motive medicale! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*