Utiștii Iacob și Miculescu au ajuns „sub tricolor” și pregătesc meciurile amicale din prima decadă a lunii iunie

Exact o săptămână liberă au avut utiștii Florin Iacob și David Miculescu înainte de a răspunde convocărilor „sub tricolor”. Portarul lui Balint pregătește sub comanda lui Mirel Rădoi amicalele cu Georgia (2 iunie) și Anglia (6 iunie), iar mijlocașul de 20 de ani al „roș-albilor” va participa la cantonamentul preolimpic de la Marbella, ocazie cu care naționala sub 23 a României va da piept cu Mexic (5 iunie) și Australia (8 iunie).

Miculescu a făcut parte chiar din echipa selecționerului Nicolae Dică, care s-a antrenat cot la cot cu jucătorii și a făcut diferența în jocul de 6 contra 6. Dincolo, Iacob pare să fie a doua opțiune a lui Rădoi între buturi, după Florin Niță. Al treilea goal-keeper convocat este tânărul Andrei Vlad (FCSB).

Teoretic, ambii utiști ar trebui să fie prezenți la reunirea fixată de Laszlo Balint pentru data de 14 iunie, însă – probabil – antrenorul arădenilor le va da câteva zile în plus de vacanță, atâta timp cât în perioada următoare sunt implicați în acțiunile echipei naționale.

FOTO: frf.ro

0
0

Articolul Utiștii Iacob și Miculescu au ajuns „sub tricolor” și pregătesc meciurile amicale din prima decadă a lunii iunie apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*