Utiștii Ilie și Hora, nominalizați în premieră în echipa etapei LPF

Doar două dintre cele zece participante la play-outul Ligii I au câștigat în prima etapă, iar printre acestea se află și UTA. Arădenii au bătut-o cu 1-0 pe Viitorul pe arena „Francisc Neuman”, în timp ce Chindia pe FC Hermannstadt tot acasă…la Buzău. Ambele formații dau câte doi fotbaliști în echipa weekendului, ca și campioana CFR Cluj, care – însă – dă și antrenorul rundei.

Revenind la utiști, ambii se află la prima nominalizare în echipa etapei Casa Liga I. Florin Ilie confirmă faptul că a devenit o piesă importantă în angrenajul „roș-albilor” cu intervențiile sale în apărare, iar vineri a și pasat decisiv. ”S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Devine o prezenţă tot mai desă în formula de start aliniată de Laszlo Balint” – își motivează revista LPF alegerea în ceea ce-l privește pe fundașul arădenilor, pasator cu capul la golul lui Ioan Hora.

Atacantul de 32 de ani a înregistrat și o alătă o premieră, a marcat primul său gol stagional la Arad, aici unde nu mai înscrisese de aproape 14 ani, într-un UTA – Poli 2-1. ”A înscris pentru a 56-a oară în principala competiţie internă, Viitorul fiind <<victima>> lui preferată, golul marcat în acestă rundă fiind al șaselea reuşit în duelurile cu dobrogenii” – scriu cei de la LPF.

Dar iată primul „11” ales la finalul primei runde din play-off / play-out: Pigliacelli (Universitatea Craiova) – R. Popa (Politehnica Iaşi), Ilie (UTA), Mitrea (Sepsi) – Chipciu (CFR Cluj), Droppa (Voluntari), Păun (CFR Cluj), Dumitrașcu (Chindia) – Hora (UTA), D. Florea (Chindia), Oct. Popescu (FCSB). Antrenor: Edi Iordănescu

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul Utiștii Ilie și Hora, nominalizați în premieră în echipa etapei LPF apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*