Utiștii, întâmpinați cu torțe pe aeroportul din Arad

„Bătrâna Doamnă” a crezut până în ultima secundă în șansa sa la Iași și a luat trei puncte mari ce îi permit să spere, din nou, la un loc în play-offul Ligii 1. Suporterii au apreciat efortul jucătorilor antrenați de Laszlo Balint, care au atacat tot meciul și – până la urmă – au cules ce a semănat.  Totodată, a fost pansamentul perfect pentru dezamăgirea trăită sâmbătă, când „roș-albii” au pierdut cu FC Argeș în maniera în care au câștigat în această seară în Dealul Copoului, așa că fanii au întâmpinat echipa la revenirea din Moldova.

Charterul delegației arădene a aterizat pe aeroportul din Arad în jurul orei 22,30, iar ultrașii utiști au făcut spectacol pe pistă. Au aprins torțe, au scandat și s-au bucurat împreună cu Cipri Rus și colegii lor. Ecourile succesului se vor stinge, însă, repede, căci Laszlo Balint demarează pregătirea meciului cu Dinamo încă de mâine dimineață.

În efectivul arădenilor revin Roumpoulakou și Benga, dar Erico da Silva va lua loc în tribună, acumulând patru cartonașe galbene.

 

0
0

Articolul Utiștii, întâmpinați cu torțe pe aeroportul din Arad apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*