Utiștii Isac și Miculescu bat la ușa reprezentativei „tricolore” Under 17, calificată la Turul de Elită

Clubul UTA a fost anunțat că doi dintre componenții echipei Under 17 (locul 2 la final de an în Liga Elitelor) sunt chemați la o acțiune a echipei naționale.

Mijlocașul Dumitru Isac și atacantul David Miculescu sunt cei doi elevi ai lui Sandu Gaica și Vasile Sin convocați de selecționerul Sorin Colceag pentru un stagiu de pregătire ce se desfășoară la Mogoșoaia, între 7 și 8 decembrie.

Reprezentativa Under 17 și-a aflat adversarii la Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European U17 de anul viitor, în urma tragerii la sorți care a avut loc azi, la Nyon. România  face parte din Grupa 7, alături de Israel, Ungaria și Slovenia. Turneul va fi găzduit de Ungaria și se va desfășura în perioada 22-28 martie 2018. Câștigătoarele celor 8 grupe și cele mai bune 7 ocupante ale locurilor secunde se vor califica la Campionatul European din Anglia (4-20 mai 2018).

5
0

Articolul Utiștii Isac și Miculescu bat la ușa reprezentativei „tricolore” Under 17, calificată la Turul de Elită apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*