Utiștii Morar și Erico, printre MVP-urile etapei cu numărul 9 în Casa Liga 1

Victoria UTA-ei la Botoșani nu a mai fost considerată supriza etapei cu numărul 9 în Casa Liga 1, după ce Mediașul a bătut, duminică seara, chiar campioana CFR Cluj în Dealul Gruia. Echipa ardeleană ce sosește luni, 9 noiembrie la Arad, da și ea doi fotbaiști în echipa ideală a etapei, dar și pe antrenorul Jorge Costa.

Revista LPF a răsplătit cu o nominalizare în cel mai bun „11 al etapei evoluția a doi utiști, ambii marcatori în Moldova. Este vorba despre Erico da Silva, despre care se spune: Introducerea sa la startul părţii secunde a fost una inspirată. A marcat în minutul 48 şi a făcut un joc defensiv fără greşeală”, respectiv Vlad Morar: ”A făcut cel mai bun meci din carieră în Liga 1. A marcat două goluri, dintre care unul direct din lovitură liberă, şi a oferit o pasă decisivă”.

Până acum, „Bătrâna Doamnă” a mai avut câte un singur fotbalist inclus în echipele etapei de LPF, respectiv: Alex Albu (cu Voluntari), Florin Iacob (cu Dinamo) și Denis Rusu (cu Chindia). Totodată, Laszlo Balint a fost antrenorul formației ideale în runda în care arădenii au câștigat în Șoseaua Ștefan cel Mare.

Echipa etapei cu numărul 9: Pigliacelli (Craiova) – Pashov (Clinceni), I. Cristea (FCSB), Erico (UTA), Bancu (Craiova) – Meza Colli (FC Argeș), R. Deaconu (Mediaș), Fl. Tănase (FCSB) – D. Cardoso (Mediaș), Rusescu (Clinceni), Morar (UTA).

 

0
0

Articolul Utiștii Morar și Erico, printre MVP-urile etapei cu numărul 9 în Casa Liga 1 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*