Utiștii nu caută țapi ispășitori după remiza cu Metaloglobus: „Privim partea pozitivă a lucrurilor într-o perioadă foarte grea pentru noi”

Echipa fanion a Aradului a început perfect disputa de la București, cu Metaloglobus și, după golul lui Miculescu, a avut șansa unui 0-2, prin Octavian Ursu. Mijlocașul de bandă a ratat, cum, de altfel, a făcut-o și în debutul actului secund, tot din poziție de unu la portarul, la scorul de 1-1. Dar și Bustea a avut o situație cât roata carului, făcându-l pe Laszlo Balint să se declare dezamăgit la final pentru că echipa sa nu a fructificat nici măcar jumătate dintre ocaziile rarisime create pe sinteticul din cartierul Pantelimon.

Iar în condițiile în care echipa are absențe importante în apărare și linia de mijloc, iar energiile sunt tot mai reduse ca urmare a ritmului de jocuri oficiale, din trei în trei zile, pragmatismul e necesar ca aerul în tabăra UTA-ei. Dar, Balint rămâne pozitiv și optimist, mai ales că echipa sa este pe primul loc în clasament, cu două meciuri restante. „Am avut o ședință de analiză a meciului și am tras concluziile de rigoare. Nu căutăm țapi ispășitori, cu toții știm, însă, că ar fi trebuit să tratăm acele momente mai bine, mai responsabil. Apoi, privim și partea pozitivă a lucrurilor și anume că ne-am creat patru ocazii imense pe un teren dificil, unde alte echipe cu pretenții din Liga 2-a au ajuns rareori la poarta celor de la Metaloglobus. Prefer să fiu optimist și constructiv într-o perioadă foarte grea pentru noi, în care principala noastră preocupare este cum ne refacem fizic și medical jucătorii pentru meciurile ce vin unul după altul. Mai jucăm și pe suprafețe sintetice ce accentuează oboseala, dar nu vrem să ne plângă nimeni de milă și nu avem scuze sau alibiuri”, susține antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

La orele amiezii, UTA efectuează, la Corbeanca, ultimul antrenament înainte de disputa de mâine, de la ora 14, împotriva Rapidului.

0
0

Articolul Utiștii nu caută țapi ispășitori după remiza cu Metaloglobus: „Privim partea pozitivă a lucrurilor într-o perioadă foarte grea pentru noi” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*