Utiștii, pe mâna specialiștilor de la „Football Mental Coach Academy”: „Captivați și receptivi”

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc se îngrijește de fiecare aspect al pregătirii sale. Dincolo de antrenamentele din iarbă și etapele de recuperare după efort, utiștii au parte și de „mental couching”, iar doi specialiști în acest domeniu le-au trecut pragul „roș-albilor” chiar ieri.

Sprijiniți de Bogdan Apostu, directorul Fusion Group Agency, Mihai Stanca și Laurențiu Dorobanțu au pornit, recent, proiectul „Football Mental Coach Academy”, lucrând deja cu jucători cu nume precum Sergiu Buș sau Liviu Antal. La Aarad, Stanca și Dorobanțu le-au vorbit utiștilor în special despre munca în echipă și importanța comunicării în cadrul vestiarului.  „Jucătorii au fost foarte captivați, receptivi, entuziaști în legătura cu prezența și, bineînțeles, mesajul și sfaturile pe care cei doi băieți veniți special de la București pentru noi ni le-au dat. Eu le mulțumesc și pe această cale lui Mihai și Laurențiu pentru ajutor, sunt doi profesioniști cu care eu lucrez de mai mult timp, dar pe care i-am avut găzduit în premieră ca și antrenor al UTA-ei. Să nu-l uităm, bineînțeles, și pe Zsolt Balazs, psihologul cu care colaborăm strâns, săptămână de săptămână și care ne ajută și el enorm în abordarea mentală a muncii noastre”, ne-a declarat Laszlo Balint.

Întâmplător sau nu, UTA a revenit pe tabelă de trei ori după ce a fost condusă și a obținut rezultate importante în deplasările de la Ovidiu, cu Viitorul, Mediaș, cu Hermannstadt și Botoșani.

0
0

Articolul Utiștii, pe mâna specialiștilor de la „Football Mental Coach Academy”: „Captivați și receptivi” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*