Utistul Adi Petre, chemat de Mutu la naționala de tineret după forfaitul lui Costache

Ca și în cazul lui Florin Iacob la naționala mare, punerea pe lista adițională s-a transformat în convocare și pentru Adrian Petre. Atacantul de 23 de ani se întoarce la naționala de tineret, îndeplinindu-și astfel unul dintre obiectivele impuse la revenirea acasă, la UTA

Având în vedere că situația lui Valentin Costache (CFR Cluj), nu s-a ameliorat, iar „tricolorii” U21 vor pleca în Ungaria,  Adrian Mutu a apelat de urgență la Petre. Arădeanul se va afla, astfel, la a doua prezență la Campionatul European, după ce a fost și în 2019, în Italia și San Marino. El a și marcat un gol, în primul meci, cu Croația, când a închis tabela. Prin urmare, numărul fotbaliștilor care sunt acum în lot și au fost și la ediția precedentă a ajuns la șase: Andrei Vlad, Radu Boboc, Alex Pașcanu, Darius Olaru, Andrei Ciobanu și Adrian Petre.

Din informațiile noastre, vârful „Bătrânei Doamne” s-a îmbarcat spre București imediat după testul echipei sale de club cu U Cluj (scor 1-1), de la Simeria. El a făcut un test rapid anti COVID în această dimineață și a ieșit negativ, însă mâine dimineață va fi testat și PCR în cantonamentul echipei de tineret împreună cu restul colegilor săi.

Reprezentativa Under 21 a României va participa în perioada 24-30 martie la faza grupelor a Campionatului European U21 din Ungaria și Slovenia. Distribuită în grupa A, alături de țara gazdă, Germania și Țările de Jos, selecționata României va disputa toate cele trei partide la Budapesta, pe Stadionul Új Bozsik.

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Țările de Jos
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021 . Iată programul tricolorilor:

  • 24 martie, 22:00: România – Țările de Jos
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, 19:00: Germania – România

Fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021! Partidele vor fi în direct la TVR 1 și Radio România Actualități.

 

0
0

Articolul Utistul Adi Petre, chemat de Mutu la naționala de tineret după forfaitul lui Costache apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*