Utistul Albu și arădeanul Man sunt în echipa ideală a etapei a doua Casa Liga 1

UTA nu a trecut de FC Voluntari în cadrul rundei cu numărul doi al Ligii 1, însă unul dintre jucătorii săi a ieșit în evidență printr-o prestație foarte bună la mijlocul terenului. Este vorba despre noua achiziție a arădenilor, Alexandru Albu, un fotbalist cu sarcini preponderent defensive, care – însă – a tras cele mai multe șuturi pe și spre poarta lui Rîmniceanu.

Performanța fotbalistului dorit de FCSB este cu atât mai notabilă cu cât el a evoluat doar o oră de joc, după care a fost înlocuit pe motive medicale. Prin urmare, Albu a fost inclus în echipa ideală de către revista LPF, cu explicația: ”A făcut un meci foarte bun la centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi. Deşi a ajuns la Arad cu puţine zile înaintea startului sezonului, s-a integrat rapid în sistemul gândit de L. Balint”.

În  cel mai bun „11” din Casa Liga 1 a fost inclus și arădeanul lui FCSB, Denis Man. ”A pasat decisiv la două dintre golurile roş-albaştrilor. Început foarte bun de sezon pentru tânărul fotbalist al bucureştenilor, un rol important în creşterea vizibilă de formă avându-l antrenorul Anton Petrea” scriu cei de la LPF.

Niczuly (Sepsi) – Baco (Gaz Metan), Patriche (Clinceni) , C. Dinu (Chindia) – H. Keyta (FC Botoşani), T. Diaz (Chindia), Albu (UTA), Alexandru Albu (UTA), F. Tănase (FCSB) – Man (FCSB), Dugandzic (FC Botoşani), Koljic (Universitatea Craiova)  e formula ideală conform LPF la finalul rundei cu numărl doi. Pe banca acestei echipe stă Marius Croitoru, care a realizat scorul etapei (4-0) cu formația sa, FC Botoșani, în derby-ul moldav cu Poli Iași.

0
0

Articolul Utistul Albu și arădeanul Man sunt în echipa ideală a etapei a doua Casa Liga 1 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*