Utistul Albu – „uitat” pe bancă (și) cu Irlanda de Nord, Man a fost titular în remiza chinuită a „tricolorilor”

Selecţionata de fotbal a României şi-a încheiat treaba în anul 2020 cu o remiză împotriva Irlandei de Nord. Aseară, pe „Windsor” Park din Belfast, Liam Boyce a deschis scorul în urma unei faze fixe (min. 56), „tricolorii” egalând pe final, prin Erik Bicfalvi (81), din pasa lui Tănase. Meciul a contat pentru Grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor, iar selecționata lui Mirel Rădoi şi-a îndeplinit obiectivul, acela de a fi în urna a doua valorică la tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru Cupa Mondială din 2022. Oricum, prezenţa în urna a doua se datorează în mare măsură victoriei cu 5-0 a Serbiei în faţa Rusiei.

Utistul Alexandru Albu, convocat în premieră la naţională, a fost „uitat” și aseară pe bancă, așa că debutul acestuia „sub tricolor” se amână. În schimb, arădeanul Dennis Man a fost titular pentru prima oară într-un joc oficial al primei reprezentative, fiiind schimbat la mijlocul reprizei secunde cu Maxim.

Să mai spunem că 1-1 a fost şi scorul meciului Austria – Norvegia, iar partida România – Norvegia, programată pentru seara zilei de 15 noiembrie, a fost omologată cu scorul de 3-0 la „masa verde”. Așa stând lucrurile, austriecii au câştigat grupa, cu 13 puncte și au promovat în Liga A. În clasament, le-au urmat de Norvegia (10 puncte), România (8 puncte) şi Irlanda de Nord, 2 puncte, ambele obţinute în compania „tricolorilor”.

Tătăruşanu – Nedelcearu, Cristea, Toşca (Bicfalvi, 74) – Creţu (Mogoş, 64), Nistor, R. Marin, Camora – Man (Maxim, 64), Alibec (Băluţă, 87), Tănase (C.Ganea, 87) a fost formula de echipă utilizată ieri, la Belfast, de Mirel Rădoi.

0
0

Articolul Utistul Albu – „uitat” pe bancă (și) cu Irlanda de Nord, Man a fost titular în remiza chinuită a „tricolorilor” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*