Utistul Antal a reușit cel mai rapid gol stagional din Casa Liga 1!

UTA a început excelent meciul de la Clinceni și a marcat după numai 27 de secunde de la primul fluier al lui Horia Mladinovic. Vorobjovas a pasat lung, Liviu Antal a scăpat printre Jutric și Patriche, a trecut mingea pe sub portarul Vâlceanu și a trimis în plasă. A fost chiar prima reușită în tricoul arădenilor pentru fostul atacant al celor de la Zalgiris Vilnius.

Cu această reușită, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc devine cea mai rapidă marcatoare stagională. Hamidou Keita, de la Botoșani, deținea recordul celui mai rapid gol, din etapa a 18-a, în succesul echipei sale (4-0) cu Dinamo. Alexandru Cicâldău (gol după 1,22 minute în Craiova – Gaz Metan 3-1, etapa a 12-a), Florin Tănase (gol după 1,50 minute în FCSB – Viitorul 3-0, etapa a 2-a), Dzenan Zajmovic (gol după 1,54 minute în Poli Iași – Gaz Metan 1-4) și Cristea (gol după 2,04 minute în FCSB – Hermannstadt 5-0, etapa a 8-a) sunt ceilalți fotbaliști care au spart repede gheața în partidele din acest sezon al Casa Liga 1.

Din păcate, UTA deține și un record negativ, acela al celei mai dure înfrângeri a campionatului: 0-6, cu Astra Giurgiu, în ultima etapă a turului.

0
0

Articolul Utistul Antal a reușit cel mai rapid gol stagional din Casa Liga 1! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*