Utistul Erico, pentru a patra oară în echipa etapei Casa Liga 1!

Pentru a doua săptămână la rând, UTA are un fotbalist în echipa etapei Casa Liga 1. După Alex Albu, care a marcat cu FC Hermannstadt, a venit rândul lui Erico da Silva să-i aducă un punct echipei arădene la Buftea, cu Chindia, tot printr-o lovitură de cap, și să prindă „11-le” ideal al rundei cu numărul 23. Brazilianul a marcat pentru a treia oară în prelungiri de la începutul returului și a devenit și golgheterul UTA-ei, cu 4 reușite.

De altfel, Erico este fotbalistul arădenilor cu cele mai multe prezențe în echipa etapei făcută de revista LPF și anume 4, una pentru fiecare gol marcat în deplasările de la Botoșani, Voluntari, Iași și Buftea.

Conform așteptărilor, antrenorul etapei ce s-a terminat aseară, este Liviu Ciobotariu, cu Hermannstadt victorioasă în fața liderului FCSB: 1-0. Fostul fundaș al naționalei i-a „trimis” pe teren pe: Râmniceanu (Voluntari) – Sorescu (Dinamo), Turda (FC Argeș), Erico (UTA), Al. Vlad (Voluntari) – Mateiu (Craiova), Pires (Hermannstadt), Canadija (Astra) – D. Popa (Chindia), Montini (Astra), Al Mawas (Botoșani),

0
0

Articolul Utistul Erico, pentru a patra oară în echipa etapei Casa Liga 1! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*