Utistul Melinte a refuzat FCSB-ul și șansa de a debuta în cupele europene: „Vrea să fie aproape de familie, a spus nu Rapidului”

Chiar dacă nu s-a aflat printre titularii lui Laszlo Balint în debutul sezonului de Liga 1, Cristian Melinte a trezit interesul lui Gigi Becali la FCSB. După ce 14 dintre elevii lui Toni Petrea au fost diagnosticați cu coronavirus, bucureștenii au căutat cu disperare fotbaliști de la alte formații din primul eșalon pentru meciul din preliminariile Europa League, cu Slovan Liberec și au bătut și la poarta UTA-ei pentru fundașul de 32 de ani.  Deși are aproape 200 de prezențe în Divizia A, „Meli” nu a apucat să respire aerul cupelor europene și nu a dorit să o facă nici acum.

Invitat în emisiunea GSP Live, impresarul Bogdan Apostu, cel care și-a asumat relația apropiată cu „Bătrâna Doamnă”, a recunoscut că FCSB a dat „atacul” la al doilea căpitan al „roș-albilor”, după Cipri Rus. „Da, l-au vrut pe Melinte. El nu este reprezentat de mine, dar sunt apropiat de club, am făcut multe transferuri la UTA, Balint este antrenorul meu, și mi-a spus că Melinte i-a transmis că a fost sunat de cei de la FCSB, însă a refuzat, pentru că vrea să fie aproape de familie și nu-și dorește să plece departe de casă. El a refuzat și Rapidul în vară din același considerent”, au fost cuvintele lui Apostu, care reprezintă 80% din fotbaliștii ce formează actualul lot al „Bătrânei Doamne”.

Totuși, FCSB a făcut 3 transferuri de urgență înaintea meciului cu Slovan Liberec din Europa League (0-2), David Caiado și Goran Karanovic de la Hermannstadt, plus Gabi Enache, liber de contract. Refuzurile, însă, au fost mai multe și au venit de la Astra, Sepsi și, iată, și  UTA.

0
0

Articolul Utistul Melinte a refuzat FCSB-ul și șansa de a debuta în cupele europene: „Vrea să fie aproape de familie, a spus nu Rapidului” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*