Utistul Miculescu – convocat în premieră la naționala de tineret a României, Vukcevic va juca în culorile Muntenegrului!

Astăzi, selecținerii celor trei naționale „tricolore” ce au meciuri la începutul lunii septembrie au anunțat pe cine se bazează, iar clubul UTA are un singur internațional.

Florin Bratu, noul selecționer al naționalei de tineret, a apelat și la David Miculescu (20 de ani), mijlocașul „roș-albilor” care tocmai s-a deblocat în prezenta stagiunii a Ligii 1 și este curtat de FCSB. Tânărul mijlocaș a fost convocat și pentru acțiunea preolimpică a naționalei U23, din luna iunie, însă se află în premieră la o acțiune a naționalei de tineret. „Tricolorii mici” înfruntă în amicale Anglia U21 (3 septembrie, ora 21:00, stadion Steaua) și Georgia U21, marți, 7 septembrie, ora 21:00, stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari),

La naționala de seniori, Mirel Rădoi a anunțat la rândul său jucătorii selecționați pentru partidele din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 care se vor disputa în luna septembrie, iar arădeanul Parmei, Dennis Man, se numără printre cei 24 de „tricolori” care vor înfrunta Islanda (2 septembrie, ora 21:45, la Reyjkavik), Liechtenstein (5 septembrie, ora 21:45, la București) și Macedonia de Nord (8 septembrie, ora 21:45, la Skopje). Până acum, fotbalistul crescut de Atletico și UTA are nouă selecții și un gol pentru „naționala” de seniori. După două convocări, în care – însă – nu a apucat să debuteze „sub tricolor”, Florin Iacob a fost lăsat acasă. Niță, Aioani și Vlad sunt portarii chemați de Rădoi.

În așteptarea convocărilor din Lituania și Albania, aflăm că muntenegreanul Marko Vukcevic e luat în calcul pentru meciurile cu Turcia, Olanda și Letonia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial de la anul. Problema utistului e că pe postul utistului sunt jucători precum Savic (Atletico Madrid) sau Marusic (Lazio), dar ceva minute oficiale tot ar trebui să primească.

Altfel, la naționala Under 20 a României condusă de Bogdan Lobonț a apelat la doi fotbaliști care au avut legătură cu echipele din județul nostru. Astfel, în tricoul naționalei vor ajunge Gabriel Buta (Farul) și Alex Oroian (Hermannstadt).

0
0

Articolul Utistul Miculescu – convocat în premieră la naționala de tineret a României, Vukcevic va juca în culorile Muntenegrului! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*