Utistul Negoescu a pasat decisiv în victoria „tricolorilor” U 19 contra Israelului

Reprezentativa juniorilor născuți în 2003 s-a reunit pentru două partide de pregătire în fața selecționatei similare a Israelului. Primul duel a fost câștigat de „tricolorii” U19 cu 2-0, în această seară, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

Atacantul Farului, Luca Andronache, a marcat ambele goluri ale întâlnirii, în minutele 11 și 25. Prima reușită a venit din penaly, pentru ca la cea de-a doua, responsabil cu pasa decisivă, în 12 metri, să fie utistul Claudiu Negoescu. Adrian Văsâi l-a utilizat pe jucătorul arădenilor în dreapta liniei de mijloc și nu în stânga, unde l-a jucat Laszlo Balint până acum pe „Nego”.

ROMÂNIA U19: Borbei – Pîrvulescu, Sîrbu (cpt.), Ignat, Lazăr – Pandele, Popescu – Negoescu, Ilie, Bodișteanu – Andronache

A doua partidă de pregătire dintre cele două selecționate va avea loc joi, 5 august, cu începere de la ora 21:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, și va fi transmisă în direct pe YouTube FRF TV.

0
0

Articolul Utistul Negoescu a pasat decisiv în victoria „tricolorilor” U 19 contra Israelului apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*