Utistul Negoescu ar putea fi împrumutat la Ripensia, „internaționalul” de juniori vrea un tricou de titular măcar în Liga 2-a!

UTA a demarat în forță în ediția 2021-2022 a Ligii I, iar Laszlo Balint nu are niciun motiv să schimbe prea mult la nivel de prim…„14-15”. În cele 7 runde scurse până acum pentru 14 puncte și locul 3 în clasament, antrenorul arădenilor nu a operat mari și dese schimbări în echipă, cu excepția disputei cu Craiova, care venea după eșecul, singurul din acest debut de sezon, de la Botoșani. Dar, au fost mereu și puncte fixe, adică portarul Iacob, fundașul Erico, mijlocașii centrali Batha, Passaglia și Ubbink și „aripa” Miculescu.

Acesta din urmă i-a și răsplătit încrederea antrenorului său cu două reușite importante, fiind – de altfel – și primul golgheter stagional al arădenilor. Când „decarul” utist a fost schimbat, o singură dată, cu Farul, a intrat în locul său Claudiu Negoescu (18 ani). Apoi, Balint a apelat mereu la Damian Isac, iar Negoescu e puțin nemulțumit că nu joacă, ba chiar a stat mai mult prin tribune. El a evoluat, în schimb, în cele două runde ale Ligii Elitelor, dar, evident, și-ar dori să evolueze într-o competiție de seniori, cu atât mai mult cu cât e și component de bază al naționalei Under 19 a României.

De altfel, „Nego” a răspuns în aceste zile convocării „sub tricolor”, dar când se va întoarce sunt șanse mari să se oprească la Timișoara. Ripensia l-a dorit demult și-l dorește și acum și s-ar putea să obțină împrumutul său cel puțin până în iarnă. „Negoescu e un fotbalist pe care noi l-am avut mereu în vederi, într-adevăr sunt ceva discuții noi în ultimele zile, rămâne de văzut dacă vor și fi concretizate”, ne-a declarat Dumitru Mihu, președintele lui „Ripi”.

Relațiile dintre UTA și Ripensia sunt foarte bune, atâta timp cât de la gruparea de pe Bega au venit înspre Arad numai în ultimii doi ani portarii Horațiu Moldovan (plecat între timp la Rapid) și Haralambie Mociu, dar și mijlocașul Tudor Călin.

Dacă mutarea se realizează, e greu de crezut că de la echipă va pleca și Adrian Mar, care ar deveni el automat a treia alegere de junior în ierarhia lui Balint, cel puțin până la recuperarea totală a lui Călin.

0
0

Articolul Utistul Negoescu ar putea fi împrumutat la Ripensia, „internaționalul” de juniori vrea un tricou de titular măcar în Liga 2-a! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*