UVT Agroland găzduiește ultimele două jocuri din retur în săli diferite. Cu campioana din Blaj, în ”Constantin Jude”, duminică 25 februarie, 18:30

UVT Agroland a încheiat aseară la Târgoviște cu succes deplasările din sezonul regular în Divizia A1, bilanțul afară al nou-promovatelor fiind de 6 victorii, pe terenurile tuturor echipelor de care sunt urmate în ierarhie, respectiv 3 eșecuri, la ocupantele podiumului, 3 puncte despărțindu-le de cea de-a treia clasată înaintea ultimelor două etape din retur, programate pentru roșu-alb-negre în Timișoara, dar în săli diferite.

Într-adevăr, ocupanta locului 4 în elită va găzdui ultimele două apariții din retur în săli diferite, mai întâi în cea a Universității de Vest din strada Oituz, sâmbătă 17 februarie de la ora 18:30, cu codașa CSU Medicina CSȘ Târgu Mureș, iar apoi, duminică 25 februarie tot de la 18:30, în sala ”Constantin Jude”, cu campioana en-titre CS Volei-Alba Blaj.

Antrenorul Bogdan Paul a vorbit la întoarcerea de la Târgoviște despre ultimele două runde din sezonul regular dar mai întâi despre victoria de aseară cu 1:3, de la 1:0 pentru gazde: ”A fost un meci spectaculos, prin prisma evoluției scorului, a revenirilor și a angrenării în joc. Am intrat mult mai greu în meci, poate și din cauza temperaturii din sală, au fost 16 grade la ora meciului, destul de frig pentru o competiție. Apoi, în setul secund, la 12-17, a fost un moment în care jucătoarele noastre și-au dat seama că se pot întoarce cu puncte. Construcția a devenit mult mai eficientă, astfel încât am reușit să valorificăm și un ușor handicap al echipei adverse – lipsa unui centru titular, din cauza unei accidentări serioase. Cele trei puncte obținute ieri sunt foarte importante. Probabil că la finalul sezonului regular nu vom mai fi pe același loc din clasament, dar totuși vom rămâne aproape de poziția a patra. Eu cred că vom conta, în faza a doua, în lupta pentru acest careu de ași”.

Bogdan Paul a mai amintit că ”am spus încă de la meciul cu Dinamo că nu mai avem voie să pierdem puncte cu echipele mai slab cotate decât noi și să câștigăm cât mai multe cu formațiile mai bine clasate. Este și o stare de oboseală, nu pot decât să felicit echipa pentru dăruire. Jucătoarele s-au comportat ca o echipă, și acesta este și principalul motiv pentru care au reușit să revină dintr-o situație aproape imposibilă în multe cazuri”.

Despre proximul duel, de sâmbătă seară: ”Medicina nu are nimic de pierdut în acest moment, este o formație tânără și în tur am văzut o echipă dezinvoltă. Au jucătoare care vor să se afirme și sunt convins că sâmbătă vor evolua la fel de pline de elan, așa cum au făcut și în primul meci. Din acest punct de vedere, mă aștept să nu fie un meci foarte ușor pentru noi”.

Bogdan Paul a mai remarcat și că ”programul este destul de aglomerat. Ne-am întors de la Târgoviște, peste două zile jucăm cu Medicina Târgu Mureș, apoi, este adevărat, vom avea o săptămâna la dispoziție în care să pregătim ultimul meci al sezonului regular, cu Volei Alba Blaj, un meci foarte important. Am decis să mutăm la sala Olimpia această partidă, în speranța că publicul iubitor de volei va veni să vadă echipa campioană și să ne vadă și pe noi în număr mai mare decât se poate la sala UVT”.

Faza play-off va demara pe 3 martie, la o săptămână după încheierea returului. Ultimele rezultate, clasamentul la zi cu tot cu scorul restanței de astăzi de la Bacău și programul penultimei etape, pe coloana datelor tehnice.

 

The post UVT Agroland găzduiește ultimele două jocuri din retur în săli diferite. Cu campioana din Blaj, în ”Constantin Jude”, duminică 25 februarie, 18:30 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*