UVT Agroland smulge campioanei primul set și la Timișoara, egalizator. Tot 3:1 pentru CSM Volei-Alba în play-off și în retur

Pierzătoare acasă în urmă cu 3 zile cu 0:3 în derby-ul primelor două clasate, campioana CSM Volei-Alba Blaj nu își mai permitea nicidecum încă vreun pas greșit și în această seară pe terenul nou-promovatei UVT Agroland, în sala ”Constantin Jude”, iar vizitatoarele de pe locul 2 în Divizia A1 de volei feminin au luat într-adevăr cu ele toate punctele în Ardeal, nu însă fără a ceda de astă dată un prim set la Timișoara. S-a încheiat 1:3, scor cu care favorita se impunea și pe 3 martie în partida tur de pe teren propriu din grupa I valorică.

CSM Volei-Alba Blaj a început săptămâna cu stângul, 0:3 luni după-amiază acasă cu liderul CSM București, triumfător pe seturi la 17, 24 și din nou 17, înfrângere în prima apariție din returul fazei play-off prin care și-a risipit aproape în totalitate punctele handicap recuperate față de fruntașele din capitală în cursul turului din zona 1-6.

CSM București încheia sezonul regular cu nu mai puțin de 6 puncte avans față de campioana din Blaj, avantaj micșorat la cinci după meciul direct din turul play-off din capitală, adjudecat de elevele lui Darko Zakoc cu 2:3, care recuperau și în continuare din terenul pierdut în sezonul regular, până chiar la numai două puncte ierarhice, conform situației înaintea returului din zona 1-6. Însă deznodământul derby-ului de luni le-a redistanțat pe bucureștence, CSM Volei-Alba neavând altă variantă decât să nu mai pășească greșit și în fief-ul bănățencelor.

Elevele lui Bogdan Paul s-au străduit din răsputeri să se ridice cât mai mult la înălțimea vizitatoarelor în meciul restanță desfășurat în această seară de la ora 19, izbutind repetarea isprăvii de la începutul lunii trecute, de a obține un set în dauna campioanelor, cel egalizator. La finele a aproape două ore de spectacol voleibalistic, după 105 minute de joc efectiv, UVT Agroland Timișoara – CSM Volei-Alba Blaj 1:3, pe seturi 18:25, 25:23, 13:25, 20:25.  

Învinse tur-retur cu 3:0 de ardelence în sezonul regular, timișorencele au pășit înainte din aproape în aproape, prin a evita eșecurile la zero în revederile cu CSM Volei-Alba din faza play-off, menținându-se pe pragul 1:3. Iar UVT Agroland se pregătește după Paște de ultimele două meciuri acasă din actualul sezon, cu CSM Târgoviște și CSM Lugoj, pe 14 și 18 aprilie, urmate de deplasarea finală la CSM București.

Clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

The post UVT Agroland smulge campioanei primul set și la Timișoara, egalizator. Tot 3:1 pentru CSM Volei-Alba în play-off și în retur appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*