UVT, victorii în restanțe. La fel și Gugulanii Caransebeș. Echilibru la vârf în Campionatul Municipal Timișoara

Returul celei de-a V-a ediții a Campionatului Municipal Timișoara rezervat voleibaliștilor amatori se prefigurează încă de pe-acum a fi poate cel mai acerb disputat din toate sezoanele competiției, datorită echilibrului manifestat în cele 7 runde ale sezonului de toamnă în lupta pentru podium. Astfel, după disputarea altor 3 restanțe din tur, primele patru clasate, în frunte cu campioana Continental, sunt înșiruite la câte un punct diferență, dar ierarhia este într-atât de comprimată încât până și a cincea clasată la ora actuală, Timișoara, ar putea demara în ianuarie în retur din fotoliul liderului, în care va tranșa cu punctaj maxim cele două restanțe rămase de disputat din primele 7 etape.

Turneul municipal de volei pentru amatori a programat în ultimele zile trei partide restante, în urma cărora clasamentul la vârf s-a ”strâns” considerabil, învingătoarea de joi seară, Gugulanii Caransebeș, apropiindu-se la numai un punct în condițiile în care mai are de jucat o restanță din tur de campioana Continental, printr-un salt ierarhic peste Shawarma 2.0 și UVT, înșiruite pe pozițiile 3-4 tot la câte un punct distanță.

Ultimele două meciuri ale turului, și anume UMF – Timișoara și Gugulanii Caransebeș – Timișoara, se vor juca până în 15 ianuarie, când începe returul, iar unul dintre acestea, găzduit de voleibaliștii din Caraș-Severin, se anunță a fi cheie în perspectiva configurării ierarhiei finale după sezonul de toamnă, campionii ediției inaugurale, de la formația Timișoara, având la rândul lor ocazia să complice și mai mult duelul pentru podium, în condițiile în care momentan se situează la numai 5 puncte în urma liderului, deși pe poziția a cincea.

Șirul restanțelor a demarat spre sfârșitul săptămânii trecute cu meciul UVT – Shawarma 2.0, scor 3:2, după 0:1 și 2:1, pe seturi 23:25, 25:13, 25:21, 20:25, 17:15, MVP fiind Vlad Stănoiu, trăgător secund al celor de la UVT.

A fost cel de-al optulea joc decis în 5 seturi din totalul celor 26 de partide disputate până acum în tur, restanțele din această săptămână încheindu-se în schimb în câte 3 seturi.

Astfel, ”universitarii” au mai câștigat o dată și luni, în disputa CS Alternative – UVT 0:3 (21:25, 17:25, 19:25), MVP fiind George Anghioiu, centru al celor de la UVT. Iar ultimul meci din acest an, restanță din etapa a V-a, s-a jucat joi seară, UMF Timișoara – Gugulanii Caransebeș 0:3 (7:25, 19:25, 23:25) cu MVP centrul câștigătorilor, Florin Balica.

Ultimele rezultate și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice. Returul începe în cea de-a treia săptămână din noul an, odată cu etapa a VIII-a.

 

The post UVT, victorii în restanțe. La fel și Gugulanii Caransebeș. Echilibru la vârf în Campionatul Municipal Timișoara appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*