Vaccinarea cu AstraZeneca, lăsată la liber! Lugojenii se pot imuniza cu acest ser fără programare

Cu sau fără programare, cei care doresc să se vaccineze cu serul Astra Zeneca (Vaxzevria), o pot face de astăzi în centrele unde mai sunt locuri libere, inclusiv la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” din Lugoj.”Vaccinarea cu prezentarea buletinului se face de luni până duminică, între orele 8 și 19.30. În paralel, la centrele din Lugoj s-a deschis un nou flux de vaccinare cu serul Pfizer, cu capacitate de 72 de doze pe zi. Invităm pe cei interesați să se adreseze centrului nostru”, ne-a declarat dr. Corina Damian, coordonatoarea centrului de vaccinare de la Lugoj.

Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, dar cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni.

”Vom anunța începerea vaccinării fără programare în termen de câteva zile. Important: verificați disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare; prezentați-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate. Vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului. Înainte de aceasta, asigurați-vă că nu aveți simptome asociate CoVid 19”, se arată în comunicatul Comitetului Național de Coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva coVid 19.

În această situație sunt și centrele de la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” din Lugoj, unde există disponibile vaccinuri Astra Zeneca.

Articolul Vaccinarea cu AstraZeneca, lăsată la liber! Lugojenii se pot imuniza cu acest ser fără programare apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*