Vai de “U”! Clujenii au pierdut al treilea meci la rând în Liga a II-a şi rămân pe loc retrogradabil. Dinu Gheorghe a fost în tribune

foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj a pierdut, 0-2, meciul cu Metaloglobus Bucureşti, din etapa a cincea a Ligii a II-a. 

Cu viitorul director sportiv, Dinu Gheorghe, în tribune, dar fără Goga şi Gavra în lot, “şepcile roşii” au bifat a treia înfrângere consecutivă.

Clujenii au început tare partida din Capitală, iar elevii lui Cristi Dulca și-au înghesuit adversarul în primele 10 minute. Pârvulescu şi mai ales Florescu, cel care nu a reuşit să-l învingă pe Nedelcovici din 5 metri, au ratat deschiderea scorului. După ce au scăpat fără gol, bucureştenii au ieşit şi ei la joc, iar Claudiu Herea l-a testat primul pe Dur-Bozoancă. Cu patru minute înainte de finalul primei părţi, gazdele au reuşit să marcheze. Acelaşi Claudiu Herea a trimis în bară din lovitură liberă, iar mingea a ricoşat cu noroc la fratele său Ovidiu, care a trimis-o în poarta goală.

Bucureştenii au început repriza a doua exact cum au terminat-o pe prima. Ovidiu Herea a înscris pentru 2-0 cu o lovitură de cap, dintre Inacio şi Crăciun, iar “U” era la pământ. Acelaşi atacant al gazdelor i-a iertat pe clujeni de golul al treilea după numai două minute, în timp ce clujenii nu au pus în pericol poarta gazdelor decât prin şuturi de la distanţă.

Pe final, lui Andrei Lungu i s-a făcut milă de fosta sa echipă şi l-a concurat pe Herea la ratarea meciului, dar Metaloglobus a câştigat până la urmă acest meci fără să forţeze prea mult. Pentru “U”, în schimb, începe o nouă săptămână agitată, în care inclusiv antrenorul Cristi Dulca ar putea părăsi echipa, mai ales dacă va veni Dinu Gheorghe la club.

Metaloglobus Bucureşti

Au mai intrat: Ghenovici, Plămadă, Chiriac. Antrenor: Marius Măldărăşanu

“U” Cluj

Au mai intrat: Mendez, Taub, Vomir. Antrenor: Cristian Dulca

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*