Valentin Buhăcianu coboară un eșalon după despărțirea de UTA

Unul dintre artizanii principali ai promovării în prima ligă a „Bătrânei Doamne“ din urmă cu un sezon a ajuns la finalul colaborării cu clubul alb-roșu. Valentin Buhăcianu a fost unul dintre cei 11 jucători care au fost anunțați de către UTA în această vară că nu i se va mai prelungi contractul și este liber să își găsească o altă formație.

Chiar dacă în ultimele zile s-a vorbit de faptul că Dinamo București ar fi interesată de serviciile atacantului în vârstă de 27 de ani, acesta a ales să semneze astăzi cu un club de liga secundă. Așadar, Valentin Buhăcianu va fi noul jucător al celor de la FC Hermanstadt, club care a retrogradat din prima divizie la sfârșitul precedentului sezon. Mutarea este, la o primă vedere una interesantă, având în vedere că cel puțin în acest moment clubul sibian nu are viitorul bătut sută la sută în cuie, echipa neavând un antrenor principal. Mutarea a fost anunțată de agentul Bogdan Apostu prin intermediul rețelelor sociale

Vă reamintim că în eșalonul secund, „vârful” de 27 de ani a contribuit cu 14 reușite la promovarea echipei, dar în elită a înscris de doar două ori: în prima etapă, la Ovidiu cu Viitorul (scor 1-1) și în runda a 13-a, acasă, cu CS U Craiova (scor 1-2). A mai dat și trei pase decisive, dar trebuie ținut cont și de faptul că Laszlo Balint l-a utilizat în cele mai multe rânduri ca mijlocaș lateral ofensiv.

0
0

Articolul Valentin Buhăcianu coboară un eșalon după despărțirea de UTA apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*