Valentine’s Day s-a lăsat cu amenzi grele la Bălţeşti!

F. T.

Duminică, 14 februarie a.c., în contextul unor controale efectuate de către poliţiştii prahoveni, împreună cu reprezentanţi ai DSVSA, ai ITM şi ai altor instituţii cu atribuţii în domeniu, pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de împiedicare a răspândirii COVID-19, a fost întrerupt un eveniment care marca Ziua Îndrăgostiţilor.
Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, „pe raza comunei Bălțești, s-a constatat faptul că, în cortul de evenimente amplasat în spatele restaurantului din localitate era organizată o petrecere cu ocazia zilei de Valentine’s Day, la care participau 96 de persoane. Având în vedere cele constatate, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional, conform Legii nr.55/2020, cu amendă în valoare de 6.000 de lei, totodată fiind identificați și sancționați și ceilalți participanți, iar evenimentul a fost întrerupt.
De asemenea, în incinta localului se difuzau opere muzicale fără consimțământul titularului drepturilor de autor, sens în care a fost aplicată o sancțiune contravențională conform Legii nr.8/1996 în valoare de 10.000 de lei.
Întrucât unitatea de alimentație publică desfășura activități de preparare și servire a produselor alimentare în spații necorespunzătoare și neaprobate sanitar-veterinar fără respectarea condițiilor de igienă, reprezentanții DSVSA Prahova au aplicat o sancțiune în conformitate cu H.G. 984/2005, în valoare de 2.000 de lei”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*