Valeriu Rachita a prefatat noul sezon al Ligii I: „CFR Cluj e favorita. Steaua nici anul acesta nu s-a invatat minte”

Valeriu Rachita, noul antrenor al divizionarei secunde Metalul Resita, a prefatat viitorul sezon de campionat al Ligii I, marturisind ca CFR Cluj, cu Dan Petrescu pe banca, este favorita la castigarea titlului de campioana.

„CFR Cluj e favorita, pentru ca Dan Petrescu e un garant al performantei. Sa nu uitam ce a facut la Urziceni. La Cluj are o conducere buna, un lot bun, dar si stiinta de a-i face pe jucatori sa dea suta la suta.

Steaua e in fiecare an una dintre favorite. In ultimii doi ani a pierdut titlul chiar daca a fost singura care a investit in jucatori. Dar din cauza unor lucruri care se intampla acolo de ani si ani si se pare ca nici anul acesta nu s-a invatat minte.

Cel mai bun transfer la Dinamo e ca a ramas Contra. El a demonstrat ca e un antrenor de valoare, poate face rezultate si cu un lot nu foarte valoros. Plecarea lui Palic e o pierdere mare. Cred ca venirea lui Nascimento e un plus pentru Dinamo.

Viitorul va avea un mare dezavantaj, nu va mai fi privita ca o gradinita a lui Hagi, ci ca pe campioana Romaniei.

Gica Hagi la Viitorul este un general manager. Asta era si Piturca la Steaua, eu stiu ca l-am prins. El este cel care a creat acea echipa eurofantastica. Lumea nu stie asta”, a declarat Rachita la Dolce Sport.

The post Valeriu Rachita a prefatat noul sezon al Ligii I: „CFR Cluj e favorita. Steaua nici anul acesta nu s-a invatat minte” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*