Vali Badea, manager Vointa Turnu Magurele: „Vrem sa castigam meciurile si vom vedea la final unde vom fi. Oricum ne dorim primele locuri”

thumb_300_x_300_1425-334498-vali_badea2Vointa Turnu Magurele a inceput foarte bine campionatul si au reusit sa castige toate meciurile disputate pana acum fiind pe locul trei in clasament la egalitate depuncte cu FCM Alexandria si Petrolul Ploiesti.

Vali Badea, managerul clubului, ne-a spus cateva cuvinte despre inceputul foarte bun de sezon al echipei sale dar si despre ultimul meci de pe teren propriu cu Viitorul Domnesti:

„Cu Domnesti a fost un joc foarte bun. Echipa creste de la etapa la etapa. Noi suntem foarte multumiti de baieti, de joc si de rezultate care puteau fi mult mai mari cum a fost de exemplu cu Domnesti cand am ratat si un penalty. Ne-am dorit sa castigam toate meciurile, echipa creste si vrem cat mai multe victorii”, a spus Vali Badea.

Fostul mare fotbalist teleormanean a mai discutat si despre meciul cu Sporting Rosiori de sambata din deplasare dar si despre lupta pentru primul loc: „Am vazut Rosiorul cu Alexandria si mi-au placut, au o echipa buna, cu posesie buna si isi creeaza multe ocazii. E un derby local, cu ambitii mari si va fi un joc foarte greu. Nu ne luptam cu nimeni pentru primul loc. Vrem sa castigam meciurile si vom vedea la final unde vom fi. Oricum ne dorim primele locuri”, a mai concluzionat fostul atacant.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*