Vali Bădoi: „E un lucru bun pentru județ că sunt trei echipe în Liga 3. E ca pe vremuri. Era bine să fie măcar una în Liga 2!”

badoiVali Bădoi a dispărut de o scurtă vreme din fotbalul din Teleorman dar cu toate astea a fost antrenor la mai multe echipe unde a făcut rezultate bune. Cu toate astea, Vali Bădoi, unul dintre cei mai importanți fotbaliști pe care i-a dat Teleorman, spune că este foarte bine informat de sportul de aici și mai afirmă că nu ar dori să mai antreneze în Liga 3 după ultimele experiențe din cariera sa.

„Nu mai continui la Crevedia și nu este adevărat ce s-a scris despre meciul cu Progresul Spartac. Știu tot despre campionatul din Teleorman. Le urez multă baftă echipelor din Teleorman în Liga 3. E un lucru bun pentru județ că sunt trei echipe în Liga 3. E ca pe vremuri. Era bine să fie măcar una în Liga 2. Una este să joci la județ și alta la Liga 3. Mai aude lumea de Teleorman. Am stat un an jumătate la Sporting Turnu și îmi pare rau că nu mai e echipa aceea. Păcat ce s-a întâmplat. E bine ca în Turnu să fie ceva serios și de durată că orașul merită o echipă în Liga 3. Ar fi bine să fie chiar în Liga 2 că ar veni lumea să vadă fotbal. Am ținut la Sporting și îmi pare rău că nu a fost încredere. Păcat că s-a terminat repede. Sper ca Saelele să facă treabă. Nu vreau să mai fiu antrenor-jucător. Am îmbătrânit și eu. Nici să antrenez numai vreau în Liga 4. Vreau Liga 3 pentru ceva serios. M-aș întoarce și la Turnu, dar trebuie să mă sune ei, nu să mă propun eu”, ne-a spus Vali Bădoi.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*