Vali Suciu, dupa infrangerea cu Juventus: „Cred ca avem probleme cu viata extrasportiva a jucatorilor. Daca se adevereste, nu vor mai ramane in lotul nostru”

Juventus Bucuresti a obtinut prima victorie din acest sezon chiar in fata fostei colege de esalon secund, Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 2-1, pe Stadionul „Ilie Oana” din Ploiesti. Golul decisiv a fost marcat de catre Mazarache, iar covasnenii au acuzat ca arbitrul nu a semnalizat ofsaid-ul.

Valentin Suciu, antrenorul formatiei din Sfantu Gheorghe, a vorbit dupa aceasta partida si a dezvaluit ca va lua masuri impotriva jucatorilor care nu ar avea o viata extrasportiva curata.

„Nu e nici primul si nici ultimul gol primit pe greseli de arbitraj. Dupa joc, putem sa spunem orice, rezultatul nu se mai intoarce. Cred ca avem probleme cu viata extrasportiva a jucatorilor. O sa verificam daca e asa. Avem mai multi jucatori in aceasta situatie. Daca se adevereste, nu vor mai ramane in lotul nostru. Au salariile la zi, au conditii foarte bune de antrenament. Dar ei fac figuratie pe teren. Noi am avut determinare si ambitie in liga a doua, acum nu mai aratam asta.

E si o lipsa de responsabilitate la fazele fixe. Etapa de etapa foarte multe greseli. Asta ne costa”, a spus Suciu la Telekom Sport.

The post Vali Suciu, dupa infrangerea cu Juventus: „Cred ca avem probleme cu viata extrasportiva a jucatorilor. Daca se adevereste, nu vor mai ramane in lotul nostru” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*