Valul patru! Toate paturile de la ATI, ocupate la Spitalul din Lugoj

La ora actuală, toate cele cinci paturi de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Lugoj sunt ocupate cu pacienți CoVid aflați în stare gravă. Alți 14 pacienți sunt internați la fosta secție de neurologie, care are și instalație de oxigen.”Din punctul meu de vedere, cred că deja putem vorbi despre o răspândire comunitară. Avem oameni internați din mai multe cartiere din Lugoj, precum și din satele din jur. Din păcate, în ultima perioadă, pacienții cu diferite afecțiuni, care vin la spital pentru consult la ambulatoriu, nu s-au mai programat pentru vaccin. Noi le stăm în continuare la dispoziție cu serul Johnson & Johnson, care are avantajul că se face într-o singură doză”, a declarat pentru ”Redeșteptarea” dr. Ionuț Lucian Cocoș, directorul SML.

Reamintim că, timp de 40 de zile, la Lugoj nu s-a mai consemnat nici un caz de infectare cu CoVid, până în data de luni, 9 august. De atunci, numărul de cazuri s-a dublat, practic, în fiecare săptămână.

Deși nu s-a făcut secvențierea, surse din cadrul spitalului nu exclud infectarea cu noua tulpină Delta, mai contagioasă, a virusului.

Articolul Valul patru! Toate paturile de la ATI, ocupate la Spitalul din Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*