Vânt din spate

Beneficiind de „noroc” la stabilirea adversarei, faptul că Naţionala României va juca la Ploieşti fiind un argument pentru care Petrolul a primit o adversară inferioară – cu care să joace în deplasare, echipa ploieşteană se pregăteşte să facă pasul spre faza „şaisprezecimilor” Cupei României, în care va aduce la Ploieşti o echipă de Liga I!
Ultimul „hop”, jocul de la Borcea, de pe stadionul „Comunal”, programat astăzi de la orele 14,30, meci care va opune elevilor lui Octavian Grigore o altă echipă de Liga a III-a, nou-promovată – Agricola. Adversara, una modestă, în condiţiile în care a reuşit să strângă doar 3 puncte în cele 6 etape scurse, în seria a II-a, bilanţ mult inferior „găzarilor”, care au maximum adunat în acest sezon!
Aşadar, galben-albaştrii merg la Borcea, via Călăraşi, unde au stat în cantonament, după antrenamentul de ieri (efectuat la Strejnic), cu un singur gând şi obiectiv – calificarea, după care rămâne timp destul pentru pregătirea celor două derbiuri din Liga a III-a, cel cu Alexandria, de săptămâna viitoare, fiind primul şi cel mai important.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*