Vârstnicii au fost prevăzători! Doar 15 lugojeni au solicitat ajutor pentru cumpărături

Persoanele în vârstă din Lugoj, au fost prevăzătoare, în ceea ce priveşte perioada dificilă pe care o trăim şi restricţiile de deplasare impuse de autorităţi, asigurându-se din timp cu strictul necesar pentru o perioadă mai îndelungată.

Acesta este concluzia care se poate desprinde din numărul solicitărilor către Primăria Lugoj pentru ajutor în procurarea alimentelor şi medicamentelor necesare.

“Până în prezent a fost un număr relativ limitat de persoane care au cerut ajutor pentru cumpărături prin intermediul serviciilor de asistenţă socială ale primăriei. Doar 15 persoane au apelat, de săptămâna trecută şi până în prezent, prin numerele de telefon puse la dispoziţie de DASC Lugoj”, a comunicat Primăria Lugoj.

Situaţia s-ar putea schimba, în perioada următoare, odată cu prelungirea restricţiilor de deplasare. Stocurile de alimente şi medicamente sunt diminuate şi din acest motiv angajaţii din primărie se aşteaptă la o creştere a solicitărilor de asistenţă pentru cumpărături. În special e vorba despre vârstnicii care nu au aparţinători şi care au anumite probleme de sănătate specifice vârstei înaintate.

Articolul Vârstnicii au fost prevăzători! Doar 15 lugojeni au solicitat ajutor pentru cumpărături apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*