Vasilcin, hat-trick în 15 minute sub privirile Unirii: Pobeda – AS FC Bazoșu Vechi 4-2

”Bulgarii” s-au desprins la 4-0 de nou-promovați până puțin după mijlocul reprizei a II-a a duelului vecinelor despărțite de un punct pe locurile 5-6 în Divizia D Timiş, asigurându-se implicit că în weekend-ul viitor vor încheia turul ligii a patra pe o poziție superioară învinșilor lor: Pobeda Dudeştii Vechi – AS FC Bazoşu Vechi 4-2 (1-0).

S-a mai jucat așadar vineri și pe arena ”Hristo Stoichkov” în debutul rundei a 16-a și penultima din sezonul de toamnă în ”D” Timiș iar Pobeda a semnat și a treia victorie succesivă în propriul fief, egalând astfel seria de 3 succese acasă în primele 5 etape din vară, punând totodată punct celor două triumfuri la rând afară ale nou-promovaților.

Iar din nou vioară întâi a fost antrenorul-jucător al bulgarilor, Daniel Vasilcin, care a reuşit un hat-trick în această partidă, după ce în ultimele runde pe care le-a disputat a mai reuşit o ”dublă” acasă cu Progresul 1906 Ciacova şi un alt hat-trick, cu Seceani în deplasare.

Gazdele au deschis scorul în minutul 16, când Cosmin Bogdan a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul lugojean pentru fault, după care, în mitanul secund, antrenorul-jucător Daniel Vasilcin şi-a intrat în rolul de marcator reuşind trei goluri consecutive pentru echipa sa, în minutele 55, 64 şi 70, și ajungând astfel la ”cota” de 11 ”boabe” în acest tur de campionat, în care ”bulgarii” mai au așadar o etapă de jucat, tocmai pe arena ”Gheorghe Biaș”, în confruntarea ”vestică” de la CS Unirea Sânnicolau Mare.

Astăzi, oaspeţii au avut o tresărire de orgoliu pe final, reuşind să înscrie de două ori prin Cristian Pădeanu (min. 84) şi Rudolf Lutsch (min. 90).

Daniel Vasilcin (antrenor-jucător Pobeda): ”A fost un joc la discreţia noastră, băieţii au jucat foarte bine în prezenţa unui numeros public care ne-a încurajat. Cu acest prilej doresc să le mulţumesc susținătorilor şi îi aşteptăm să vină cât mai mulţi vinerea viitoare, când jucăm la Unirea, în deplasare, de la ora 14, în ultima etapă. Apropo, astăzi a fost toată suflarea fotbalistică de la Unirea şi ne-a văzut la treabă. Sperăm să facem acelaşi joc foarte bun şi cu aceştia iar la final să ieşim victorioşi. Da, într-adevăr, am marcat trei goluri, din nou, și le mulţumesc jucătorilor care au contribuit la aceste reuşite!”

Pobeda: Sîrbu – Roncov, Matei, Berceanu, Budur, Rusu, Vasilcin, Demian, Mirciov, Bogdan şi Kalapiş.

Au mai jucat: Boboiciov, Eugen Ciocan şi Horoba.

Bazoş: Tcaciuc – Aniţaş, Slabu, Lutcsh, Bungău, Zarin, Toroni, Vînătu, Dobre, Radu şi Pistriţu.

Au mai jucat: Pădeanu şi antrenorul-jucător Silviu Tomoş.

Arbitri: Elvis Nanu – Corado Roşu şi Adrian Todea. Observator a fost Ioan Franţ (toţi patru din Lugoj).

The post Vasilcin, hat-trick în 15 minute sub privirile Unirii: Pobeda – AS FC Bazoșu Vechi 4-2 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*