Vasile Miriuta, multumit dupa cantonamentul din Cipru: „Suntem pregatiti din toate punctele de vedere”

Dinamo a incheiat stagiul de pregatire din Cipru si a revenit in tara, iar Vasile Miriuta s-a declarat multumit de situatia jucatorilor din subordine.

”Sunt foarte multumit, o perioada foarte buna, multumit si de jucatorii care au venit, s-au pregatit foarte bine cu cei pe care i-am avut. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere […] A plouat mult, chiar mi-a zis cineva ca nu a plouat vreo 3 ani cum a plouat in ultimele zile, dar a fost o perioada buna, jocuri bune, ne-am pregatit bine. Conteaza mai putin acum ca a plouat”, a declarat Vasile Miriuta, potrivit Telekom Sport.

Dupa ce i-a pierdut pe Paul Anton si pe Steliano Filip, Sergiu Hanca va fi cel care va purta banderola de capitan, dar tehnicianul „cainilor” este sigur ca atat el, cat si capitanul de rezerva, Ionut Nedelcearu, vor pleca de la Dinamo in vara acestui an.

”Pai nu chiar, ma bucur pentru Steliano, acum Sergiu e capitanul echipei, Nedelcearu e vice, eu zic ca la vara sa plece amandoi, dupa ce vom intra in play-off si ne vom bate acolo, sus. In viata nu poti sa stii niciodata ce se intampla de pe azi pe maine. Nu as putea spune ca nu mai pleaca nimeni, in zilele urmatoare nu putem sti daca va veni vreo oferta pentru vreunul dintre jucatori. Acum, deocamdata, nu pleaca nimeni, dar nu stim ce va fi zilele urmatoare. De venit, deocamdata nu, s-ar putea, dar deocamdata nu, la ora asta nu”, a mai spus Miriuta.

The post Vasile Miriuta, multumit dupa cantonamentul din Cipru: „Suntem pregatiti din toate punctele de vedere” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*