Vasile Stângă: ”Ce tragere la sorți proastă”!

Astăzi, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți din Final-Four-ul Cupei României Fan Courier la handbal masculin, competiție ce se va desfășura la Constanța, în perioada 17-18 martie, 2018. În urma biletelor din urnă, scoase de reprezentanții fiecărei echipe, s-a ajuns la următoarele două meciuri:
- SCM Politehnica Timișoara – CS Minaur Baia Mare
- CSA Steaua București – HC Dobrogea Sud Constanța

Dan Dumitru, manager SCM Timișoara: ”Pentru noi e bine, avem o șansă în plus. Dintre toți cei trei adversari, Minaur pare cea mai accesibilă, de ce să nu fim realiști? Însă nu ne va fi deloc ușor, pentru că Baia Mare s-a întărit, iar echipa noastră trece printr-o criză de formă, aș putea spune, ceea ce se vede clar în campionat. Până la Cupa României, avem trei examene grele, unul mai dificil decât celălalt – cu Dinamo acasă, cu Focșani în deplasare și cu Turda tot acasă. Sper să arătăm revirimentul dorit și să jucăm finala Cupei”.

Ionuț Marta, președintele Clubului Minaur:” Noi eram echipa cea mai slab cotată, iar adversarul pe care l-am primit este cam tot în zona noastră – și noi, și Timișoara ne-am dorit să jucăm împreună, avem șansele noastre, așa gândește, probabil, și echipa de pe Bega. Însă mă gândesc că buturuga mică poate răsturna calculele hârtiei – și știți ce, până la urmă, cine este mai bun să câștige! N-avem probleme cu salariile, iar atmosfera este una de mare optimism. Avem, totuși, o doleanță, pe care am și adresat-o Federației – cu o săptămână înainte de Cupa României jucăm la Constanța, cu Dobrogea Sud. Nu cred că ne-ar pica bine să facem 2000 de kilometri într-o săptămână – credem că Federația poate să intervină pe lângă cei de la Constanța, să jucăm în campionat mai târziu cu trei zile, ca să rămânem pe Litoral și pentru Cupa României, competiție care ne interesează în principal. Dacă nu găsim înțelegere, sunt nevoit să trimit echipa de juniori, pentru meciul de Ligă”…

Vasile Stângă, manager Steaua:”O tragere proastă, pentru ambele echipe – eu vedeam acest meci ca fiind finala Cupei, dar asta este! Și mai spun odată, alegerea terenului pentru acest Final-Four trebuia făcută la început de campionat. În condițiile date, Dobrogea beneficiază de terenul propriu, de suporterii săi înfocați, va fi un meci foarte greu și deschis oricărui rezultat. Îmi doresc foarte mult ca rezultatul să se scrie pe teren, nu cu influențe din partea arbitrilor”!

Yuksel Osman, reprezentant HC Dobrogea Sud Constanța: ”Steau este pe val, arată o formă bună și emite pretenții serioase la titlul național. Ar fi fost bine ca cele două adversare să se întâlnească în finală… Ne batem, sigur că o să facem tot ce se poate, sportiv vorbind, ca să câștigăm și să intrăm în marea finală”.

Ionel Pană

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*