VASLUI | Campioana județului, Hușana Huși, țintește promovarea în Liga 3

Hușana Huși este noua campioană a județului Vaslui, după ce s-a impus la general, scor 1-0, în finala Ligii a IV-a, împotriva CSM FC Vaslui.

Cătălin Nicolau este antrenorul momentului în Liga a IV-a, după ce a reușit să câștige titlul județean cu Hușana Huși.

Acesta a primit din partea AJF Vaslui trofeul de cel mai bun antrenor din campionatul județean.”Cel mai greu a fost când am început campionatul. Vreau să mulțumesc echipei adverse, pentru că ne-a ținut în priză, cu picioarele pe pământ tot timpul. Obiectivul nostru, când am demarat proiectul, a fost să aducem lumea la stadion. Am reușit! Uitați ce galerie minunată avem! Felicitări băieților pentru spiritul de sacrificiu. Hușana este mai mult decât o echipă, este o familie!”, a precizat antrenorul Cătălin Nicolau.

Cătălin Solomon, liderul echipei Hușana Huși, consideră că echipa sa a fost mult mai motivată în finala cu CSM FC Vaslui, dorindu-și mai mult câștigarea trofeului.

Jucătorul a ținut să le mulțumească fanilor și este bucuros că la Huși s-a format o adevărată familie a fotbalului.”Eram sigur că vom face un meci bun la Vaslui. Mulțumesc suporterilor, care ne-au susținut, cu toții suntem ca o familie. Nu suntem doar simpli colegi de echipă, suntem ca o familie. Ne dorim să facem un meci bun la baraj și să promovăm în Liga 3”, a declarat Cătălin Solomon.

Articol de Cristian Lapa

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*