VASLUI | Hușana Huși a transferat de la liderul seriei 1 a Ligii 3, Știința Miroslava.

Formația hușeană i-a suflat colegei de serie portarul titular. Este vorba despre Jan Turiță, cel care a purtat banderola de căpitan în tur la echipa ieșeană.

Acesta s-a alăturat lotului antrenat de Florin Croitoru încă de la reunire și a fost între buturi în amicalul cu Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1-1.

”În viață e important să știi să faci alegerile potrivite, la timpul potrivit. Acolo unde ești dorit, stimat și apreciat, acolo e locul în care poți gusta din fericire. Sunt mândru să reprezint Hușiul și să fac parte din familia Hușana, alături de oameni cu suflet și de caracter. Împreună reușim!”, a spus la goalkepper-ul de 30 de ani.

Jan Turiță este unul dintre portarii valoroși din seria 1 a ligii a treia, cu meciuri în liga secundă, unde a evoluat pentru Bucovina Pojorâta, Rapid CFR Suceava și Știința Miroslava.

Debutul la seniori l-a făcut la CSM Pașcani, iar de-a lungul carierei sale a mai îmbrăcat tricoul echipelor Bradu Borca, Bistrița Broșteni, Progresul Frățăuții Vechi, Dorna Vatra Dornei, Cetatea Târgu Neamț și Sporting Suceava.

Articol de Cristian Lapa (Vaslui)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*