Veniți de luați pământ! Primăria Lugoj oferă tinerilor terenuri gratuite, pentru construcția de locuințe

Pe raza munipiului Lugoj au fost identificate mai multe terenuri destinate construcției de case pentru tinerii între 18 și 35 de ani, care nu au fost atribuite de 10-12 ani.
Este vorba despre 23 de terenuri situate pe strada Timișoarei și pe strada Herendeștiului.

”Îi îndemn pe această cale pe tinerii care își doresc să construiască locuințe pe aceste terenuri, să depună în cel mai scurt timp cereri la Primăria municpiului Lugoj. Dacă se vor prezenta la camera 7, vor primi un document în care sunt specificate actele necesare întocmirii dosarului. Pe strada Timișoarei, în Cartierul Militari, sunt 14 astfel de terenuri libere, de 300 de metri pătrați fiecare și pe strada Herendeștiului sunt nouă terenuri libere. Este vorba despre terenuri atribuite în folosință gratuită, iar după construirea locuințelor, se poate solicita cumpărarea acestor terenuri”, a precizat Claudiu Buciu, primarul munipiului Lugoj.

Evaluarea se va face în luna viitoare, se va întocmi un clasament și terenurile respective se vor atribui în ordinea punctajului obținut de către solicitanți.

Articolul Veniți de luați pământ! Primăria Lugoj oferă tinerilor terenuri gratuite, pentru construcția de locuințe apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*