Veolia Energie Prahova anunţă executarea unor lucrări de intervenţie în Ploieşti

 

Veolia Energie Prahova anunță executarea unor lucrări de intervenție la rețeaua primară de termoficare marți, 23.03.2021, în intervalul orar 08:30 – 17:00, pentru a remedia o avarie survenită în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu.

 

În cursul zilei de marți, 23 martie a.c., furnizarea cu apă caldă va fi întreruptă în următoarele puncte termice: 2, 4, 5, 6, 7, 12 Republicii și 16 Malu Roșu, în perimetrul străzilor: Bulevardul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinăii, Zidari și Bănești.

 

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea cu apă caldă și încălzire.

 

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

 

Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări.

 

Veolia Energie Prahova

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*