Verdict extrem de dur pentru unul dintre jucatorii de baza de la CSA Steaua, dupa accidentarea suferita in derby-ul cu Academia Rapid

Iesit accidentat in minutul 22 al meciului cu Rapid (1-1), Mihai Butoi, fundasul dreapta al echipei lui Ion Ion, a efectuat mai multe teste, in urma carora a fost diagnosticat cu ruptura de ligament antrerior menisc de gradul 3, se arata pe pagina de Facebook „Asociatia Stelistilor 1947”.

In urma accidentarii din minutul 22 din timpul meciului Academia Rapid – Steaua, fundasul nostru dreapta, Mihai Butoi, a primit astazi, 26 Octombrie 2017, un verdict pe care niciun fotbalist nu-si doreste sa-l auda: va absenta pe o perioada de 6 luni de pe gazon in urma diagnosticului primit – ligament anterior rupt menisc de gradul 3. Pe parcursul sezonului in curs, Mihai Butoi a fost unul dintre intregralisti, reusind sa marcheze un gol pentru echipa noastra, in victoria de pe terenul echipei CS Victoria.

Mihai, te asteptam cat mai devreme pe terenul de fotbal!„, se arata pe pagina de Facebook „Asociatia Stelistilor 1947”.

Butoi a fost integralist in toate meciurile Stelei din Liga 4, pana la paritda cu Rapid din Giulesti, incheiata cu scorul de 1-1. Atunci, fundasul de 18 ani a iesit in minutul 22, fiind inlocuit cu Zamfirescu.

In prezent, CSA Steaua ocupa locul 2 in clasamentul Ligii 4, cu 25 de puncte, la unul in spatele liderului Academia Rapid, care are un meci mai mult disputat, ros-albastrilor anulandu-i-se meciul cu Sportul, castigat, dupa ce echipa din Regie s-a retras in plin campionat.

The post Verdict extrem de dur pentru unul dintre jucatorii de baza de la CSA Steaua, dupa accidentarea suferita in derby-ul cu Academia Rapid appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*