Verificări! Terasele din Lugoj, controlate dacă respectă măsurile de protecție anticovid

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J Timiș, polițiști de frontieră, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului au continuat activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate precum piețe, târguri, terase, dar și în mijloacele de transport în comun.Astfel, cu ocazia activităților desfășurate sâmbătă, 4 iulie, la nivelul județului Timiș au fost verificate 179 de societăți comerciale.

Au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, dintre care 11 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (6 avertismente) și una pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.

De asemenea, au fost aplicate și 82 de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind regimul rutier și 26 la Legea 61/1991 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

“Mulțumim operatorilor economici care au respectat normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, dar și tuturor cetățenilor care au înțeles importanța măsurilor sanitare”, a transmis I.P.J. Timiș.

Acțiunile de acest gen continua zilnic în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Articolul Verificări! Terasele din Lugoj, controlate dacă respectă măsurile de protecție anticovid apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*