Veste bună! Buziașul are centru pentru eliberarea cazierului judiciar

Veste bună pentru cetățenii a două orașe din județul Timiș. Începând cu data de 1 august s-au deschis încă două centre destinate obținerii cazierului judiciar.
Este vorba despre cele din Buziaș și Deta, astfel încât oamenii nu vor mai fi nevoiți să meargă la Timișoara pentru eliberarea documentelor.

Ghișeul care funcționează la sediul Poliției Orașului Buziaș este deschis în zilele de marți, în intervalul orar 12 – 15, iar la Deta acesta funcționează două zile pe săptămână, respectiv marțea și miercurea, între 9 și 11.

Cazierul judiciar este necesar în numeroase situații, fie pentru școala de șoferi, obținerea unui loc de muncă sau înscrierea la anumite cursuri și programe. În prezent, procedura de obținere a cazierului judiciar este semnificativ simplificată, de cele mai multe ori, certificatul de cazier fiind înmânat pe loc. Documentul atestă situația judiciară și se eliberează persoanei fizice sau juridice care depune cererea tip personal, prin împuternicit sau prin reprezentant legal, însoțită de actele necesare. Valabilitatea cazierului judiciar este de 6 luni de la data eliberării.

Articolul Veste bună! Buziașul are centru pentru eliberarea cazierului judiciar apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*