Veste buna pentru românii care au copii şi pensionari în întreţinere: vor primi tichete de 500 de lei

Veste buna pentru românii care au copii şi pensionari în întreţinere: vor primi tichete de 500 de lei

Familiile care au copii in intretinere si pensionarii cu un venit mai mic de 1.200 de lei vor primi vouchere pentru mancare in valoare de 500 de lei pentru a-si cumpara alimente.

„Statul este obligat prin Constitutie sa asigure traiul zilnic al cetatenilor sai, dar din pacate la noi nu se prea intampla acest lucru. Multi romani nu au ce sa manance, intrucat veniturile lor sunt extrem de mici. Trebuie sa intervenim cumva pentru ca toti oamenii sa poata manca cat de cat bine in tara asta.

Daca legea la care lucram va fi votata, atunci, fiecare roman va putea sa se hraneasca, nu la standarde inalte, dar macar normal. Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor romani care nu isi permit nu este un efort bugetar pentru Romania”, a declarat pentru Libertatea unul dintre politicienii care a initiat acest act normativ.

Conditia pentru a putea beneficia de aceasta facilitate este ca cei fara venituri vor trebui sa munceasca cateva zile in folosul comunitatii, in functie de cat stabileste primaria de care apartin.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*