Vești proaste pentru fanii care ar fi dorit să vină la stadion la ora jocului dintre UTA și Voluntari: Jandarmeria e cu ochii pe ei, cu legea în mână!

Primul meci al „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc pe noua arenă „Francisc Neuman” se va disputa fără spectatori în tribune. Cazurile noi de infectare cu coronavirus sunt încă destul de multe de la o zi la alta, iar autoritățile centrale au scuza perfectă să țină cu dinți de o lege ilogică. Adică sunt permise adunări de 500 de persoane în aer liber într-un spațiu mai restrâns, iar pe un stadion de fotbal de 10-11 mii de locuri nu are acces nimeni. Cel puțin la meciurile din play-offul ligii secunde, profitând de învecinarea arenei „Motorul” de un autoservice particular, suporterii „Bătrânei Doamne” au reușit să-și facă simțită prezența, ba mulți dintre ei chiar au avut condiții bune de vizibilitate.

Teoretic, și la noul stadion inaugurat – întâmplarea face (!?) – chiar în prima zi de campania electorală pentru alegerile local, s-ar vedea bine un meci de fotbal cel puțin din două dintre colțuri, fără a fi prezent la stadion. Numai că e greu de crezut că se va întâmpla asta în această seară, din moment ce jandarmii și-au anunțat prezența în zonă. Iată și comunicatul prin care e anunțată acțiunea lor:

”În această seară, începând cu ora 21.00, pe stadionul Francisc Neuman din municipiul Arad, se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele AFC UTA Arad și FC Voluntari. Având în vedere prevederile legale privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și a măsurilor stabilite de către Federația Română de Fotbal, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății în Protocolul de reluare a competițiilor sportive, meciul de fotbal se va desfășura fără spectatori. În incinta arenei sportive vor avea acces doar persoanele prevăzute în protocol, cu respectarea măsurilor de prevenție sanitară. 

În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, împreună cu celelalte instituții cu atribuții de ordine publică, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în zona stadionului și vor supraveghea modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2. 

Având în vedere situația actuală în care ne aflăm, facem un apel către toți suporterii și susținătorii echipei UTA Arad, să respecte cu strictețe prevederile legale și sanitare în vigoare”

0
0

Articolul Vești proaste pentru fanii care ar fi dorit să vină la stadion la ora jocului dintre UTA și Voluntari: Jandarmeria e cu ochii pe ei, cu legea în mână! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*