Vești proaste pentru „roș-albi”: Toți „greii” FCSB-ului ar putea fi teren mâine seară, inclusiv Coman! Ce spune Petrea despre UTA?

Prosport a aflat că Florinel Coman revine după o pauză de aproape 3 luni, după accidentarea suferită în meciul cu Backa Topola și va face parte din lotul FCSB-ului pentru partida cu UTA. Mai mult, Toni Petrea a dezvăluit că îi va avea la dispoziție și pe Florin Tănase, Dennis Man și Darius Olaru. „Au urmat programul de recuperare, au revenit lângă echipă de două zile, mai avem și astăzi un antrenament, vom vedea mâine la ora jocului pe cine putem miza de la început, sper să îi pot folosi pe toți”, a spus antrenorul FCSB-ului la conferința de presă de dinaintea partidei cu arădenii.

FCSB e sigura echipă ce și-a luat biletele pentru optimile Cupei României fără să joace și asta pentru că Buzăul a avut mai mulți fotbaliști infectați cu COVID. Așadar, liderul ligii secunde revine pe gazon după aproape două săptămâni de la ultimul meci oficial, cel câștigat cu 3-2 la Mediaș. „Consider că nu este un avantaj pentru noi faptul că nu am jucat în Cupă, pentru că noi săptămâna trecută am făcut ciclul săptămânal normal de joc, am aflat doar cu o zi sau două înainte că nu se mai dispută și a trebuit să refacem programul. Noi ne-am pregătit cât am putut de bine și sper ca la ora jocului cu UTA să stăm cât mai bine”, afirmă Toni Petrea.

Ca și Dan Petrescu, Petrea e pus în gardă de parcursul fără eșec al „Bătrânei Doamne” în meciurile de pe terenuri străine. „Cu siguranță, faptul că UTA nu pierde în deplasare spune multe despre această echipă nou-promovată. Arată faptul că sunt o echipă bine organizată, destul de omogenă, care pune probleme și pe contraatac. Noi trebuie să fim foarte atenți la lucrurile astea și eu cred că avem toate argumentele ca mâine seară să facem un meci bun și să câștigăm”, a mai spus „principalul” celor de la FCSB.

FCSB – UTA din cadrul etapei a 12-a a Ligii 1 la fotbal se joacă sâmbătă, de la ora 21,30, pe „Arena Națională”.

 

0
0

Articolul Vești proaste pentru „roș-albi”: Toți „greii” FCSB-ului ar putea fi teren mâine seară, inclusiv Coman! Ce spune Petrea despre UTA? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*