Victoras Iacob revine in prim plan! Burleanu, fii pe faza: „Nu vor fi multe lucruri cu care sa va surprind!”

Dupa declaratia cu care a surpins pe toata lumea, in urma cu cateva zile, Victoras Iacob, de aceasta data invitat in studioul Telekom Sport, a anuntat ca programul sau pentru candidatura la presedintia FRF nu va contine mari surprize.

Programul decurge exact asa cum mi-am propus. Voi face cunoscut programul in perioada urmatoare, punct cu punct. Nu vor fi foarte multe lucruri cu care sa va surprind.

Acum e cu totul altceva decât campania trecuta. Au fost foarte multe idei la momentul acela pe care as vrea sa le pun in practica. Dar lucrurile se mai schimba, oamenii sunt altii.

Nu am informatii despre ceilalti candidati, doar ce am vazut in presa„, a declarat „Jancker”.

In varsta de 37 de ani, Victoras Iacob a lucrat alaturi de Razvan Burleanu in perioada de inceput a acestuia la FRF, incepand cu martie 2014, cooptat in Comisia Tehnica, a fost dat afara la finalul lui 2015, iar acum vrea sa-l invinga in cursa pentru sefia Federatiei.

Victoras Iacob a renuntat la fotbal in 2013. De-a lungul carierei sale, a evoluat la Rocar, Universitatea Craiova, Progresul, Otelul, Rapid, Steaua, Kaiserslautern, CS Otopeni, Iraklis, Aris Salonic, Concordia Chiajna si Niki Volos FC.

The post Victoras Iacob revine in prim plan! Burleanu, fii pe faza: „Nu vor fi multe lucruri cu care sa va surprind!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*