Victoria cu Dinamo nu a relaxat prea mult atmosfera la CFR. Dan Petrescu: “Ştiu cât de greu va fi cu Sepsi”

CFR Cluj a revenit pe locul 1 în clasamentul Ligii I şi are şanse mari să rămână acolo şi după etapa a 19-a, din weekend.

Feroviarii o vor întâlni pe Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un joc programat luni seara, elevii lui Dan Petrescu fiind mari favoriţi.

Totuşi, tehnicianul echipei din Gruia nu consideră deloc că echipa sa va avea un meci mai uşor în această etapă, menţionând că s-a bucurat doar o zi pentru victoria cu Dinamo.

“Atmosfera nu e mai relaxantă pentru mine. Poate pentru fani sau unii dintre jucători, dar eu ştiu cât de greu va fi meciul următor şi nu prea poţi să te relaxezi. M-am relaxat o zi după meci, dar acum sunt concentrat 100% pentru următoarea partidă. M-am uitat şi la meciurile din Champions League, dar nu mă gândesc să ajung acolo cu CFR, ci doar la meciul cu Sepsi”, a spus Dan Petrescu.

foto: CFR 1907 Cluj/facebook

Antrenorul clujenilor a participat miercuri seară, alături de câţiva jucători ai echipei, la un eveniment caritabil prin care mai multe tricouri au fost licitate, banii urmând să ajungă la copiii abandonaţi în spitale şi în centrele de plasament.

Tot ieri, reprezentanţii CFR-ului au fost şi la Spitalul de Oncologie, acolo unde le-au împărţit cadouri celor mici.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*