Victorie clară pentru selecţionata AJF Prahova în Turneul Speranţelor

În weekend-ul precedent a luat startul Turneul Speranțelor, o competiție națională de elită dedicată jucătorilor U14. Această competiție are ca obiectiv selecția și formarea noilor jucători pentru echipele naționale și este un proiect elaborat și coordonat de Departamentul de Scouting al FRF, prima etapă a competiției având programate 22 de meciuri.
Echipa AJF Prahova face parte din Regiunea 3, alături de reprezentativele judeţelor Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman şi Dâmbovița, în primul joc tinerii fotbalişti pregătiţi de Iulian Cojocaru reuşind un succes fără dubii, la scor, 12-4 pentru prahoveni, în deplasarea din Ialomiţa.
David Ilie (Petrolul – 3 goluri), Sergiu Şerban (Petrolul – 2), Mihai Fabio (CSM Ploieşti – 2), Leonard Grigore (Petrolul – 2), Alin Botogan (Petrolul), Mario Răducanu (CSM), Leonard Grigore (Petrolul) şi Mario Alecsandru (Petrolul) – au fost marcatorii pentru echipa noastră, care chiar la sfârşitul acestei săptămâni dispută un nou meci, derbi al grupei, la Blejoi, acolo unde întâlneşte duminică, de la orele 13.00, selecţionata similară a judeţului Teleorman.
Tot în prima etapă, Teleormanul a învins la Giurgiu, cu 7-2, în timp ce, în al treilea joc al Regiunii 3, Selecţionata Dâmboviţa s-a impus la Călăraşi cu 12-2.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*