Victorie de moral pentru Universitatea Alexandria | Alexandra Nica a revenit la formația alexăndrineană

După mai multe jocuri în care sportivele universității  au avut evoluții bune dar nu au reușit să câștige, astăzi a fost rândul lor să se bucure după finalul partidei disputate pe terenul din localitatea Buzescu, împotriva echipei Banat Girls Reșița. Scorul final a fost de 7-3 (3-2), golurile fiind marcate de Alexandra Nica 2, Cristina Tudorache, Genoveva Roșie, Iulia Săvescu, Otilia Durlă și Andra Olaru.
Antrenorul Călin Pistolea a folosit următoarele jucătoare: Andreea Pencea- Flavia Tatu( Roxana Șerban 73), Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Maria Boldeiu, Cristina Tudorache, Genoveva Roșie, Andra Olaru, Otilia Durlă, Iulia Săvescu( Elena Frîncu 75) , Alexandra Nica( Mădălina Zanfir 68).
După această victorie Universitatea Alexandria ocupa locul 8 cu 10 puncte, având 2 jocuri mai puțin.
Următorul meci va avea loc duminică, în deplasare, la Heniu Prundu Bârgăului.
La jocul de astăzi a debutat și Alexandra Nica, jucătoare transferată din Spania Liga a II-a, aceasta reușind să marcheze de două ori.
Etapa trecută,  căpitanul Alexandriei, Oana Dumitrache a reușit golul etapei in confruntarea cu VasaS Femina Odorhei, cu un sut de la mijlocul terenului, scorul final fiind de 4-1 pentru gazde.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*