Victorie fără probleme! CSM Lugoj s-a impus pe teren propriu în fața fotbaliștilor de la AS Progresul Ezeriș

Formația de Liga a III-a din județul vecin, AS Progresul Ezeriș nu a avut nici o șansă săptămâna trecută, pe Stadionul Tineretului din Lugoj, în fața formației locale Club Sportiv Municipal, care activează în Liga a 4-a.
În partida din cadrul programului de pregătire și verificare, ce a avut loc sâmbătă, 17 iulie, echipa din orașul de pe Timiș, condusă de pe banca tehnică de profesorul Dafin Danciu și Lucian Stoica s-a impus fără drept de apel, cu 3-0, conturile fiind reglate în mare parte, încă din prima repriză.

Partida a debutat cu o demonstrație de forță a oaspeților, dar după 10 minute și-au pierdut suflul în fața apărării adverse și au cedat inițiativa grupării gazdă.

Lugojenii au început construcția, și-au creat ocazii de gol și la capătul primului sfert de oră antrenorul-jucător  Lucian Stoica reușește să înscrie primul gol, din pasa lui Gakou Aboubakar.

Până la pauză, tabela de marcaj se modifică, din nou, în favoarea CSM Lugoj, prin reușita aceluiași Stoica, care ridică scorul la 2-0. În partea a doua a întâlnirii, formația noastră a pornit în forță și a dominat la capitolele fizic și ocazii de gol.

Rezultatul a venit în minutul 75, când Andrei Rațiu a mărit scorul la 3-0 pentru CSM. Oaspeții și-au recunoscut înfrângerea, iar partida s-a încheiat cu cele trei reușite ale gazdelor.

CSM Lugoj s-a bazat pe Bogdan Ursu în poartă, iar în teren pe Darian Predescu, Claudiu Ardelean, Virgil Sălăjan, Mihai Laver, Vasile Buciuta, Giorgian Berzava, Denis Vînătu, Denis Secoșan, Eduard Olaru, Gakou Aboubakar, Lucian Stoica, Andrei Rațiu, Cosmin Mihoc, Alexandru Neagu, Bogdan Bărbulescu, Mihai Pop, Robert Ardelean, Marcus Anișoreac, Ionuț Baraka, Dragoș Oprea.

Au mai jucat Mihai Pop, juniorul de 16 ani venit de la Făget și fundașul Murariu. Până acum, în pauza intercompetițională Lugojul a disputat cinci partide pe propriul teren, soldate cu tot atâtea victorii, din care au rezultat 22 de goluri marcate. Terenul principal de la satdionul din Lugoj urmează să intre într-o perioadă de refacere, prin însămânțarea suprafeței de joc.

Așadar, echipa de fotbal se va muta cu meciurile de pregătire în deplasare. Spre sfârșitul acestei săptămâni, CSM Lugoj va juca în vestul județului, în compania formației de Liga a 4-a, Unirea Sânnicolau Mare. Partida este programată sâmbătă, 24 iulie.

Startul noului sezon competițional în Liga a 4-a a fost stabilit pentru 7 august. În perioada următoare va fi aranjat și țintarul de joc.

Articolul Victorie fără probleme! CSM Lugoj s-a impus pe teren propriu în fața fotbaliștilor de la AS Progresul Ezeriș apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*